Vrijdag 27 november 2015 03:45:16
› Dromen betekenisPOPULAIR

banner_bonuspunten 2015 banner_bonuspunten

POPULAIR

banner_bonuspunten

2015 banner_bonuspunten

DROMEN BETEKENIS

Geschreven door Anika op zondag 25 augustus 2013 om 2013-08-25

Iedereen droomt en zelfs, wel een paar keer per nacht. Ook al weet je het niet meer als je wakker wordt, je hebt zeker wel gedroomd.vrouw dromen slapen Als je s’-ochtends nog wel weet, wat je gedroomd hebt, dan heeft dat vaak te maken met iets wat indruk op je heeft gemaakt, of heeft een betekenis, welke vaak goed uitgelegd kan worden, ook al kan je er zelf soms geen touw aan vastknopen.

Wat voor soort dromen zijn er eigenlijk? Die kunnen onderverdeeld worden onder:

 • Gewone dromen: Deze dromen hebben vaak te maken met dingen van alledag. Ze gaan vaak over kleine dingen en over dingen, die je gedurende de dag al dan niet bewust hebt meegemaakt.
 • Dromen van verwerking: De naam zegt het eigenlijk al. Dit zijn dromen waarin je dingen verwerkt, deze hebben vaak te maken met ingrijpende gebeurtenissen, welke invloed hebben op je gevoel en emotie.
 • Waarschuwende dromen: Deze dromen bevatten meestal een waarschuwing. Het is vaak een kleine blik in de toekomst, over hoe iets afloopt, of zal gaan verlopen. Door deze waarschuwing, kun je vaak nog tijdig actie ondernemen, om deze uitkomst te beïnvloeden.
 • Nachtmerries: Dit zijn een van de meest vervelende dromen. Vaak schrik je vanuit deze droom ook wakker, vanwege een schrik of angstig effect. Als nut hebben deze nachtmerries vaak dat een angst, of iets waar je mee worstelt aan de kaak word gesteld.
 • Helderziende dromen: Deze dromen bevatten voorspellende gebeurtenissen.
 • Lucide dromen: In een lucide droom, ben jij je bewust van het feit, dat je droomt en dus kan je de droom als het ware “sturen”.
 • Herhaaldelijke dromen: Een herhaaldelijke droom. is een droom die steeds terugkeert, dat kan een periode zijn, maar dat kan ook met tussenpozen jaren duren. Vaak bevatten deze dromen ook een vorm van waarschuwing of aandachtspunt.
 • droombeeld regenboog bed viool Zoals je leest, hebben alle dromen een functie of betekenis, dromen is dus bijna noodzakelijk, als verwerking of als waarschuwing. Waarschuwende, herhaaldelijke en helderziende dromen kunnen soms chaotisch zijn en is er moeilijk iets van te maken. Ook al voel je héél goed aan, dat deze wat te betekenen heeft. Je droomt ze vaak in kleur en zijn een aantal symbolen duidelijk voor je herkenbaar. Aan de hand van dit soort dingen kan een droom goed uitgelegd worden. Wat ook heel belangrijk is, (hoe chaotisch ook) is de volgorde van je droom, welke dingen je ziet en of meemaakt in je droom.

  zon ondergaand dream droom Heb jij een droom waarvan je weet, of voelt dat deze wat te betekenen heeft en kom je er niet helemaal uit, dan kan je natuurlijk iemand raadplegen die dat helder voor je kan krijgen.

  Zo zijn er een aantal spiritueel specialisten op de Astrolijn die dat voor je kunnen doen.

   

  Gemiddelde waardering:Jouw waardering:
  1 2 3 4 5

  'dromen betekenis' heeft 5 van 5 hartjes gebaseerd op 17 stemmen.


  Geef jouw mening!

  gerelateerd
  GRATIS BONUS

  AstroZine heeft haar fans al 37879 gratis bonuspunten gegeven


  TOP REACTIES
  Meeste reacties

  QUOTES
  Leuke Quotes

  vriendinnen,aardig,zijn,quote
  quote,goed,zijn
  zonsondergang,samen,quote,toekomst
  quote,duisternis

  TOP SHARES
  Meeste Shares

  banner_kados


  ook heeft vaak maken iets dromen hebben dingen waarschuwing droom  Google