Vrijdag 18 april 2014 02:24:40
› Dromen betekenis

banner_happyhour

POPULAIR
09:35:12
Vandaag 17 maart 2014...
Geert Hoes Geboren: 17 maart 1983 - Horoscoop vandaag : Vissen - Gebo...
LEES MEER +

22:09:37
Turks broodje met een twist...
Dit eten wij weleens in het weekend, een Turks broodje met een twi...
LEES MEER +

21:50:05
Lenormandkaarten uitleg de weg...
Dit is de kaart kaart van de keuzes en de twijfels, als je kijkt n...
LEES MEER +

11:00:26
Vandaag 03 maart 2014...
Hans Teeuwen Geboren: 03 maart 1967 - Horoscoop vandaag : Vissen -...
LEES MEER +

10:30:32
Vandaag 18 maart 2014...
Marc Klein Essink Geboren: 18 maart 1960 - Horoscoop vandaag : Vis...
LEES MEER +

14:43:50
De geheimtaal van kleuren kaar...
Kaart 5 uit het deck van de Kleurenkaarten Kleurenkaarten , is de ...
LEES MEER +


banner_bonuspuntenbanner_kados

DROMEN BETEKENIS

Geschreven door Anika | 14:43:50

Iedereen droomt en zelfs, wel een paar keer per nacht. Ook al weet je het niet meer als je wakker wordt, je hebt zeker wel gedroomd.vrouw dromen slapen Als je s’-ochtends nog wel weet, wat je gedroomd hebt, dan heeft dat vaak te maken met iets wat indruk op je heeft gemaakt, of heeft een betekenis, welke vaak goed uitgelegd kan worden, ook al kan je er zelf soms geen touw aan vastknopen.

Wat voor soort dromen zijn er eigenlijk? Die kunnen onderverdeeld worden onder:

 • Gewone dromen: Deze dromen hebben vaak te maken met dingen van alledag. Ze gaan vaak over kleine dingen en over dingen, die je gedurende de dag al dan niet bewust hebt meegemaakt.
 • Dromen van verwerking: De naam zegt het eigenlijk al. Dit zijn dromen waarin je dingen verwerkt, deze hebben vaak te maken met ingrijpende gebeurtenissen, welke invloed hebben op je gevoel en emotie.
 • Waarschuwende dromen: Deze dromen bevatten meestal een waarschuwing. Het is vaak een kleine blik in de toekomst, over hoe iets afloopt, of zal gaan verlopen. Door deze waarschuwing, kun je vaak nog tijdig actie ondernemen, om deze uitkomst te beïnvloeden.
 • Nachtmerries: Dit zijn een van de meest vervelende dromen. Vaak schrik je vanuit deze droom ook wakker, vanwege een schrik of angstig effect. Als nut hebben deze nachtmerries vaak dat een angst, of iets waar je mee worstelt aan de kaak word gesteld.
 • Helderziende dromen: Deze dromen bevatten voorspellende gebeurtenissen.
 • Lucide dromen: In een lucide droom, ben jij je bewust van het feit, dat je droomt en dus kan je de droom als het ware “sturen”.
 • Herhaaldelijke dromen: Een herhaaldelijke droom. is een droom die steeds terugkeert, dat kan een periode zijn, maar dat kan ook met tussenpozen jaren duren. Vaak bevatten deze dromen ook een vorm van waarschuwing of aandachtspunt.
 • droombeeld regenboog bed viool Zoals je leest, hebben alle dromen een functie of betekenis, dromen is dus bijna noodzakelijk, als verwerking of als waarschuwing. Waarschuwende, herhaaldelijke en helderziende dromen kunnen soms chaotisch zijn en is er moeilijk iets van te maken. Ook al voel je héél goed aan, dat deze wat te betekenen heeft. Je droomt ze vaak in kleur en zijn een aantal symbolen duidelijk voor je herkenbaar. Aan de hand van dit soort dingen kan een droom goed uitgelegd worden. Wat ook heel belangrijk is, (hoe chaotisch ook) is de volgorde van je droom, welke dingen je ziet en of meemaakt in je droom.

  zon ondergaand dream droom Heb jij een droom waarvan je weet, of voelt dat deze wat te betekenen heeft en kom je er niet helemaal uit, dan kan je natuurlijk iemand raadplegen die dat helder voor je kan krijgen.

  Zo zijn er een aantal spiritueel specialisten op de Astrolijn die dat voor je kunnen doen.

   
  Gemiddelde waardering:Jouw waardering:
  1 2 3 4 5
  'dromen betekenis' heeft 5 van 5 hartjes gebaseerd op 14 stemmen.


  Geef jouw mening!

  ook heeft vaak maken iets dromen hebben dingen waarschuwing droom